En foretrukken samarbeidspartner - over 70 år i bransjen

Centrum Elektriske AS er en tradisjonsrik elektroinstallatør som ble etablert i 1948.

I over 70 år har vi utført elektroinstallasjoner i prosjekter og serviceoppdrag i Oslo og omegn, og med over 30 ansatte, har vi kompetansen og fagfolka som skal til for å installere trygge og driftseffektive løsninger – enten det er store prosjekter som rehabilitering og nybygg, eller om det er mindre installasjoner for private hjem.

Både samfunnet og bransjen digitaliseres mer og mer. Dette krever kontinuerlig kompetanseheving og evne til å se ulike muligheter for å finne de beste løsningene tilpasset ditt prosjekts behov.

Energieffektivisering og bedret el-sikkerhet i eksisterende bygg møter gjerne utfordringer som vi ikke trenger å tenke på når det bygges nytt. Uansett, rehabilitering eller nybygg, vi har erfarne prosjektledere, BASer og elektrikere som finner trygge og effektive løsninger.

Kvalitet og tillit

Vi setter kvalitet og tillit høyt. Derfor er vi opptatt av å forstå ditt behov, slik at vi kan foreslå løsninger og produkter av høy kvalitet som passer hver enkelt kundes ønske. God dialog, inspirasjon og tips til løsninger for trygge installasjoner bygger tillit, og du kan føle seg trygg på at arbeidet vi utfører gjøres skikkelig og forskriftsmessig.

I tillegg til tradisjonelle elektroinstallasjoner utfører vi det meste innen svakstrøm, som dataanlegg, brannalarmanlegg, adgangskontroll, og styresystemer, som blant annet KNX og DALI. Vi har lang erfaring med ladeanlegg for elbil, og bistår fra planlegging til installasjon, for å sikre et ladesystem som møter dine behov.

Vi setter folka våre først

Vi er hele tiden på jakt etter dyktige kollegaer for å styrke teamet. Ledige stillinger finner du her.

Vi tar også varmt imot lærlinger. Som lærling hos oss vil du lære av dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve mestring gjennom faglige utfordringer og du vil bli en naturlig del av vårt team.

En del av stjernelaget Konstel

Sammen med en rekke andre solide elektrikerfirmaer er vi en del av en større konstellasjon.

Å være en del av noe større er trygt for oss som elektrikere og deg som kunde. Det gir større rom for bedre systemer, samarbeid og deling av kunnskap og erfaringer.

Vi er en del av Konstel, men fortsatt den samme trygge samarbeidspartneren vi bestandig har vært.